1
Software / Re:Rsync se nezastaví na chybě
« Poslední příspěvek od Jan Fikar kdy Dnes v 14:57:29 »NVMe jsem zatím nezachraňoval, ale SMART již u nich není to co to bývalo u HDD nebo SDD.
Jenom takový kontrolní dotaz: ten disk asi nemá SATA? U chcíplých disků fungovalo SATA + ddrescue daleko lépe a rychleji, než USB s tím stálým USB reset ...
Trochu OT, ale kdyz vidim requirements.txt, to je hadí pravěk.Většina OK, ale ta sekce "le example" je docela děs (ten "web fetcher nicely encapsulated in a dataclass", kde je potřeba 7 řádků komentářů vysvětlujících ty prasárny, co musí udělat, aby mohl použít nějakou pochybnou knihovnu). S tím souvisí i sekce "basically every python class should be a dataclass going forward with no exceptions", WTF.
-> https://matt.sh/python-project-structure-2024
A já nejsem občan? A přijdu vám spokojený? Občané další o tom ani neví. Kdybych chtěl napsat o tom článek do periodika města Hostivice, vsadím se, že mi to redaktorři zatrhnou.
když soutěžitelé i občané jsou se situací víceméně spokojeni?
/.../
Tohle opravdu není normální, ale jediná firma byla vybraná pro realizaci informačního systému nějakého malého města. Víte, kolik firem by o takovou realizaci mělo v celé ČR zájem? Jak už jsem řekl, já nebudu studovat požadavky abuy mi bylo jasné, že to byla zakázka šitá na míru.
Nehledě na to, jaké takové jednání vytváří prostor pro korupci.