Že se tak hloupě ptám, vás někdo nutí ty krysí závody běžet? Pak se nemůžete divit, že máte únavu po měsíci zpět jak píšete dál. To je totiž zjevně problém spíš v mindsetu než někde jinde.
Když někdo napíše v roce 2024 takovou kravinu, a já v kombinaci s tím vidím, že:
1. Se o tom hádá a píše obecně nepravdivé věci, které by mu zvládla opravit i Chatgpt
2. Na jeho Linkedinu jde vidět, že nedokončil ani jednu z VŠ, které studoval
3. Dělá dlouhá léta webdevelopment
4. Píše pod vlastním jménem, takže narozdíl od nás ostaních tady dělá na foru pozera podobně jako Jirsák
Tak si to zaslouží akorát ignore. Seber se Poljak, zruš účet, vyrob si normální účet s přezdívkou tak, jak se sluší a patří na internetové diskuzní forum, a pak se můžeme o něčem bavit. Protože diskuze jsou s tebou stejně pitomé, jako s pozerem Jirsákem a už poněkolikáte jsem si všiml, že mají charakter spamu. Jak někde vidím, že se točí diskuze s Poljakem, tak už tam ani nevlezu. Tady do tohoto tematu už taky nikdo nevleze. Jsi internetový pozer.
Já někdy píšu blog, ale dokonce i to píšu pod pseudonymem, abych mohl opravdu sdělovat to, co si o některých věcech opravdu myslím. Ty jsi na diskuzním foru root.cz, kde skoro všihni píšou pod přezdívkou, a dokonce i tady píšeš pod svým pravým jménem. Jsi pozer a dost dobře i zmr, protože zneužíváš diskuze k vlastní propagaci.
Člověk co píše pod svým jménem na Internet, tak nikdy nebude říkat to, co si doopravdy myslí, a místo toho bude žvanit jako Poljak a Jirsák.