Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Sítě / Re:Příliš síťově hlučný Wi-Fi AP
« Poslední příspěvek od dj-bobr kdy Dnes v 13:30:03 »
Čuju souvislost s tím, že třeba aplikace WiFiman (ofiko UBNT) zobrazuje pingy na Google, Facebook a 8.8.8.8 a tak poskytuje jakousi stručnou orientaci o zdraví přípojky. Není možné, že to AP/extender si interně dělá něco podobného, že třeba měří latenci DNS požadavků?
2
Bazar / Cisco Telepresence MX200 G2
« Poslední příspěvek od BennyCZE kdy Dnes v 13:18:29 »
Zdravím,

prodám tuto telekonferenční jednotku.

Krom samotné jednotky se stojanem (nohou) mám i ovládací "tablet".

Jediné 2 vady na kráse jsou chybějící zadní kryt konektorů na samotné jednotce a chybějící krytka konektorů na tabletu. Na funkčnost nemá absolutně vliv.

Jednotka se nachází v Plzni a je v továrním nastavení.

(obrázky stažené z internetu, vážnému zájemci mohu nafotit reálný stav)

Cenu prosím nabídněte.

Děkuji, pěkný den
3
« Poslední příspěvek od jjrsk kdy Dnes v 13:06:39 »
Kdyz to na firewallu bloknes (proste tam dej drop na vsechno z ty IP), tak velice pravdepodobne rozbijes tak maximalne moznost to confit pres nejakou cmoudovou uberappku.

Ale jak tu zaznelo, neni od veci napsat co je to za kram, a zdaleka nejlepsi rada tu uz zaznela taky ... rozslapni to a zahod.
4
« Poslední příspěvek od Martin-2 kdy Dnes v 13:04:07 »
Tipuji: Xiaomi nebo asus
5
Hardware / Re:Pokus zprovoznit nefunkční USB SMR disk
« Poslední příspěvek od MalyTomi kdy Dnes v 13:03:23 »
smr je fajn na filmy. Velke subory, ktore sa raz nakopiruju a potom len citaju.
6
« Poslední příspěvek od alex6bbc kdy Dnes v 12:59:42 »
tak to diky bohu mam doma vsecko se sata.

smr disk nemusi byt hned spatny, akorat je na nej treba zapisovat tak, aby se nezahltila cache a nezpomalilo se zapisovani. takze pomalu, ale jiste.
7
« Poslední příspěvek od 𝑾𝑰𝑭𝑻 kdy Dnes v 12:54:33 »
Co to je pro zajímavost za krám? Třeba by šel ten malware uvnitř něčím nahradit (i když šanci tomu moc nedávám). A taky abychom věděli, čemu se kdyžtak vyhnout ;).

Edit: Kurňa málo čtu, až po odeslání jsem zmerčil, že to samé napsal předřečník, taxe omlouvám za spamování :)
8
Hardware / Re:Nový monitor pro programování: Eizo, Dell nebo LG
« Poslední příspěvek od ondrej _ kdy Dnes v 12:51:27 »
Já jsem teda zvolil a koupil Dell, mám ho asi 2 měsíce. Kromě toho, že jsem první kousek vracel, měl nějaké linky na pozadí, tak s tím druhým jsem moc spokojený.
Hlavní důvody proč:
600 cd (300 Eizo, 450 Lg)
5120x2160 (vs. 3840 x 1600 Eizo, Lg) - tj. skoro 2x tolik pixelů.

Já jsem měl úplně jasno.

Tych 600cd je len pri HRD, inac je to "len" 450cd. Rovnake parametre ma aj LG.
K comu ti je taky jas?

Ja permanentne fungujem na 10% jasu a to mam len 350cd monitor.
9
« Poslední příspěvek od MalyTomi kdy Dnes v 12:45:03 »
on existuje rotacni disk co ma jen usb pripojeni a uvnitr krabky neni sata?!?
Bohuzial v dnesnej dobe ano. Volakedy to boli klasicke disky pripojene cez prevodnik, ale potom (hlavne WD) zacal ten prevodnik davat priamo na dosku hdd - tam sa este ako tak dali najst sata piny a pripojit to ako sata disk. Ale uz som videl aj to, ze to bolo integrovane v jednom chipe a tam uz neurobis nic.
10
« Poslední příspěvek od ondrej _ kdy Dnes v 12:37:37 »
Neviem, co ti na to povedat.
Asi - zahod ho a kup si nieco ine.

Ja si aj pri znackovych zariadeniach prejdem dokumentaciu aby som zistil co to zvlada a ako sa to ovlada a az potom kupujem. Vlastne az po precitani nejakej tej recenzie(ak je dostupna). Niesom taky bohaty a nemam tolko casu aby riesil taketo problemy.

Opdorucam ti pouzivat rovnaky postup.

p.s. ak sa pytas na nejaky HW, tak by bolo vhodne napisat typ daneho zariadenia. Mozno by sa ti potom lepsie radilo. Alebo minimlane na vystrahu pre druhych aby vedeli, co nemaju kupovat.
Stran: [1] 2 3 ... 10