Poslední příspěvky

Stran: [1] 2 3 ... 10
1
Windows a jiné systémy / Re:Win10 chyba po výměně disku
« Poslední příspěvek od jjrsk kdy Dnes v 22:44:39 »
Ty jsi firemní správce?
....
Kliiid ... to je tady normalka, zejtra du sousedovi operovat 3tej bypas ... nasel sem si video na yt, tak to podle toho zmaknu. A kdyby neco neslo, hodim sem dotaz.

... za toto klidně toho tvého známého mohou vyrazit....
Treba je to majitel firmy zejo ... a kdyz nahodou ne, je to jen nekolik trestnych cinu na tema neopravneny zasah do zarizeni/nosice dat/...

Apropos, nechat widle neco "opravovat" na disku === 100% to dojebat. Naprosto vzdy a se 100% uspesnosti.

A klonovat widle? Na nvme pro kterej nemaj driver? lol ...

2
« Poslední příspěvek od aigor.net kdy Dnes v 22:36:39 »
Ty jsi firemní správce?

Hezky ses vypovídal. Tak si napočítej do deseti a přečti si můj dotaz na začátku  ::)

A propos, pokud žiješ v nějakém paralelním vesmíru, kde každý BFU poučený, svědomitě zálohuje a každá s.r.o. má firemního správce IT, tak klidně sni dál, ale takto to opravdu nefunguje.
3
« Poslední příspěvek od honzako kdy Dnes v 22:23:09 »
Ty jsi firemní správce?
Jestli ne, a je to pouze tvá partizánština, tak si dej pár facek a známému řekni ať to předá správci.

Nejlepší je začít tím, že nemáš zálohu!
Tak se na to vykašli a běž dělat něco užitečnějšího, třeba kuchaře, ale na IT zjevně nemáš.

Aby jsi to správně pochopil, firemní notebook patří firmě, za toto klidně toho tvého známého mohou vyrazit.
Čím větší korporát tím striktnější pravidla.
A jestli dělá sám na sebe, a ty ho honosněji nazýváš firmou, tak ať zkrachuje, když není doteď schopen pochopit co znamená záloha. Za chvíli bude kontrolní hlášení, pokuta 10 tisíc, sice první prohřešek lze prominout za kolek 1000 Kč, ale musí s tím FÚ souhlasit.
4
« Poslední příspěvek od aigor.net kdy Dnes v 21:17:43 »
Nejsi někde z ČB či blízkého okolí? Tohle bych docela rád viděl na vlastní oči :).

Jsem kousek od Brna, ale moc nechápu co je na tom tak zajímavého... 8)

Dneska sem tam hodil původní disk a zkusil vytvořit bitovou záložní kopii. Řekl, že bude potřebovat 16GB, tak sem mu dal 32GB Flash a nechal pracovat. Když sem odpoledne odcházel, bylo hotovo cca 3/4 tak uvidím zítra.

Jestli sem to správně pochopil, tak musím přehodit zpět na nový klonovaný a s tímhle USB nabootovat pro obnovu. Že by systém s programy zabíral jen 16GB (i komprimovaně) se mi moc nezdá...
5
« Poslední příspěvek od 𝑾𝑰𝑭𝑻 kdy Dnes v 20:18:13 »
Nejsi někde z ČB či blízkého okolí? Tohle bych docela rád viděl na vlastní oči :).
6
Sítě / Re:Jaká VPN, abych z ciziny předstíral, že jsem v ČR?
« Poslední příspěvek od 𝑾𝑰𝑭𝑻 kdy Dnes v 20:16:24 »
Google Remote Desktop na Linuxu existuje, ale nefunguje dobře  :-\
Což je skoro škoda, já to instaloval do Woken všem v rodině, které vzdáleně podporuju i z mobilu (Android), a do svých strojů, které potřebuji mít takto dostupné, a nemůžu si to vynachválit. Žádný ale zatím nejede na linuxu, i když jednoho kandidáta s Fedorou bych měl, zkusím to tam.
7
Hardware / Re:Nový monitor pro programování: Eizo, Dell nebo LG
« Poslední příspěvek od pruzkumbojem kdy Dnes v 19:41:36 »
EV model mam a potvrzuji. uz bych do toho nesel.

Osobně bych zvažoval DELL a nebo LG.

Eizo má cenu jen a pouze v případě řady CS a vyšší a to ještě v případě, že oceníte věrné podání barev a HW LUT. Řada EV je vzhledem k průměrným parametrům a průměrné kvalitně pro domácí použití nevýhodná (osobní zkušenost).

Nyní mám před sebou LG 27UPxxx - po kalibraci ext. sondou obraz v pořádku, pokrytí 98% P3. Pouze podstavec není nejstabilnější, asi bych to řešil nějakým VESA stojanem. Ten odkazovaný by mohl mít dle popisu podobné parametry.
8
Studium a uplatnění / Re:Poměr cena vs. výkon u seniorních vývojářů
« Poslední příspěvek od listoper kdy Dnes v 19:10:14 »
Moje zkusenost rika, ze jestli mam mit za neco zodpovednost 15 a vic let tak to nemuzu delat "rychle a at to moc nestoji".

9
/dev/null / Re:whatsapp: "Datum je nepřesné"
« Poslední příspěvek od Josef Marianek kdy Dnes v 18:51:29 »
Aktualizuj aplikaci. Maji v tech chyb. hlasenich bordel
10
Server / Re:Po migraci e-mailů nejdou odstranit některé e-maily
« Poslední příspěvek od vfko kdy Dnes v 18:19:57 »
Neběží Vám tam náhodou imapsync z původního mailserveru?

Ano. Čekal jsem, že se Mailcow bude chovat stejně jako 365, kdy se po úspěšné migraci job ukončí. Neustále se synchronizoval s původním serverem.
Stran: [1] 2 3 ... 10