31
Sítě / Re:Jak funguje síť Cetinu?
« Poslední příspěvek od dzavy kdy Dnes v 09:26:11 »Díky pánové za vyčerpávající nálož informací a odkaz na kvalitně schovanou Cetiní dokumentaci, mám co číst na dlouhé zimní večery
Jenom mi přišlo trochu razantní, děsit dámu hned symetrickým analogovým vedením - to je hlavolam i pro mírně pokročilého bastlíře :-)
Pravda je, že USB má i v "interruptovém" přenosovém režimu de facto periodický polling v taktu 1 ms, plus tam budou nějaké buffery (=latence) takže "ten můj USB dongle" v tomhle ohledu není dokonalý,
Co se týče čistoty výstupu a šířky pásma k basům, stojím si za tím že ten konkrétní model generického USB donglu co jsem uvedl, se 24bit DAC/ADC, není vůbec marnej, i ve srovnání se svým hloupějším 16bitovým bráchou (vypadá stejně, jenom nemá v obj.kódu "HQ").
Pokud tam bude na výstupu zes ve třídě D, tak bych moc neřešil, jestli je DAC 16b nebo 24b,
Pokud se týče výstupu do zesu, ještě bych zmínil, že existuje optický digitální propoj TOSLINK resp. S/PDIF. Je to sice spíš záležitost spotřební elektroniky než profi audia, ale zemní smyčku to přeruší. Nemám představu, jestli to třeba nepřidává nějakou latenci.
Nezablokují, naopak bych na to byl mnohem víc zvědav místo těch tvých stupidních pozérských žvástů, že něco je jen o mindsetu, a dalších, Poljaku.
Já bych očekával že právě naopak se z každé session ve které interaguje s uživatelem si něco uloží do té její centrální databáze což pak může využít v budoucnu.
BTW Dohadujes se s copilotem, coz nepatri mezi super tooly. Navic to jak se te pta, je jen zpusob, jak dostat dodatece inform,ace aby mohla pokracovat v konverzaci...
Si myslim, že jsi odhalil singularitu, protože AI dosáhla sebeuvědomění. Odteď to půjde jenom s kopce.
Pokud jsem pochopil, jak fungují ty konverzační interfacy, tak se z té předchozí diskuse v rámci sešny model nijak neučí, ale používá ji pro kontext k následným odpovědím v rámci dané sešny.