1
Server / Re:Docker container / umožnění či autostart ssh
« Poslední příspěvek od HanzHanz kdy Dnes v 09:34:29 »Ono totiz to co chces jednoduse NEJDE takze JEDNODUCHOU odpoved tu proste nedostanes.. nekolikrat jsem ti tu rekl ze aby jsi toho dosahl musis editovat Dockerfile a upravit si entrypoint. Ted bych ocekaval ze se podivas na to jak se edituje Dockerfile co je to vlastne ten entrypoint jak se s nim pracuje.. a budes mit pripadne dalsi otazky. Jestli cekas ze to za tebe cele napisu tak promin mam sve prace dost.
Druha vec je ze to co delas proste neni spravne a driv nebo pozdeji se ti to vymsti. Priznavas ze jsi v tom zacatecnik a chtel bys poradit ale kdyz ti rikame takto to neni dobre tak nam vysvetlujes ze presne takle je to spravne.. ok pak ses v tom ale sam.
No a já ti zase říkám, že to jde... Entrypoint jde specifikovat i v docker-compose.yml. Jen já to neumím či někde dělám nějakou syntax chybu. A ty to evidentně neumíš taky, ale jinak jsi profík :-)
A mám fakt strašně nahnáno, jak se mi to vymstí, že budu mít připravenej ssh přístup po startu cont. :-))))
Tak se věnuj své důležité práci a neobtěžuj se vypisováním hovadin :-) On mi poradí třeba nějakej skutečnej profík nebo holt dogooglím.