1
Windows a jiné systémy / Re:Windows odmítá naformátovat n-tý oddíl na flashce
« Poslední příspěvek od martyd420 kdy Dnes v 11:26:54 » Taky jsem to jednu dobu sledoval. Smutné je, že tu protekci mají právě ti nejhorší spameři s tapetama přes celý viewport. Ti tam mají chat ve kterém se chaoticky občas objeví dost starý komentář, který už nedává smysl. A to jsou současně ti stejní spameři, kteří si stěžovali, že mají u komentářů moc mínusů a tak to redakce zrušila a už můžeme jen souhlasit. (takto jsem to tady četl, že prý je to demotivovalo k psaní dalších tapet, takže vymysleli tohle neosluníčkové řešení).
Co mi přijde jako velmi zajímavá perlička je to, jak potom dolů pod články přidali plusy / mínusy na "Byl pro vás článek přínosný?". Nechápu, jak tady někdo může dát mínus, ale od redakce je to buď geniální plán, který nikdo nepochopil, nebo se krutě střelili do nohy, protože spousta přínosných kvalitních článků končí v mínusu. Tohle jsem nepochopil, kvalitní články mínusovat necháme, to nevadí, že autoři nebudou motivování psát další, ale u naprosto bezcenných komentářů pod článkem se přísně preferuje ten nejhorší odpad.
Co mi přijde jako velmi zajímavá perlička je to, jak potom dolů pod články přidali plusy / mínusy na "Byl pro vás článek přínosný?". Nechápu, jak tady někdo může dát mínus, ale od redakce je to buď geniální plán, který nikdo nepochopil, nebo se krutě střelili do nohy, protože spousta přínosných kvalitních článků končí v mínusu. Tohle jsem nepochopil, kvalitní články mínusovat necháme, to nevadí, že autoři nebudou motivování psát další, ale u naprosto bezcenných komentářů pod článkem se přísně preferuje ten nejhorší odpad.