pokud máš aktivní automatické přihlášení do systému, změny které uděláš jsou zapomenuty, je třeba projít ručně přihlašovací obrazovkou, až pak se změna klávesnice uloží
Zde lze prohlédnout všech příspěvky uživatele. Jsou zde vidět pouze příspěvky z oblastí, do kterých máte přístup.