Fórum Root.cz

Ostatní => Odkladiště => Téma založeno: hawran diskuse 09. 06. 2010, 15:35:47

Název: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: hawran diskuse 09. 06. 2010, 15:35:47
Právě jsem se chtěl něco zeptat strejdy googla a vyskočilo na mne toto:
Kód: [Vybrat]
Litujeme...
... ale váš počítač nebo síť možná odesílá automatické dotazy. Z důvodu ochrany našich uživatelů váš požadavek nyní nemůžeme zpracovat.
Chcete-li pokračovat ve vyhledávání, zadejte prosím znaky uvedené níže:  Tlačítko_nejsem_robot

Asi třikrát po sobě.

Narazil jste na to někdo někdy?
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: trubicoid2 09. 06. 2010, 15:51:08
ha, to je novinka!
a ty mas verejnou IP nebo NAT?
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: hawran diskuse 09. 06. 2010, 16:06:28
Jsem za proxy.
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: Sten 09. 06. 2010, 16:12:56
Ano, znám, běžně se mi zobrazuje. Jsem za proxy s mnoha kolegy
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: branchman 09. 06. 2010, 19:03:20
Právě jsem se chtěl něco zeptat strejdy googla a vyskočilo na mne toto:
Kód: [Vybrat]
Litujeme...
... ale váš počítač nebo síť možná odesílá automatické dotazy. Z důvodu ochrany našich uživatelů váš požadavek nyní nemůžeme zpracovat.
Chcete-li pokračovat ve vyhledávání, zadejte prosím znaky uvedené níže:  Tlačítko_nejsem_robot

Asi třikrát po sobě.

Narazil jste na to někdo někdy?
Ak dam do query inurl: alebo intitle:, tak mi to ukaze vzdy. Dynamicka verejna IP, takze mozno je zablacklistovany pre dane vyrazy cely rozsah.
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: Night 09. 06. 2010, 22:31:36
Tiež mi to ukázalo, keď som klikol na tento odkaz a chvíľku počkal :D
http://www.lmgtfy.com/?q=cache:lmgtfy.com (http://www.lmgtfy.com/?q=cache:lmgtfy.com)
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: Jakub L. 10. 06. 2010, 00:31:20
To je normální, hledal jsem tím docela intenzivně nějaké nezabezpečené weby a blokovali mě tak asi týden...
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: jadd 10. 06. 2010, 01:44:54
Stačí si vymazat cookies Googlu.
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: asd 11. 08. 2010, 17:51:44
ne nestaci, snazim se tu neco vyhledat a porad me to blokuje..
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: fsf 11. 08. 2010, 21:08:07
jednoduché řešení - bing.com
Název: Re: Google: Litujeme, ale asi jste robot
Přispěvatel: Jaro, léto, podzim a ...: 13. 08. 2010, 11:10:07
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D