Fórum Root.cz

Ostatní => O serveru Root.cz => Téma založeno: rooobertek 18. 01. 2012, 14:44:56

Název: Nefunguje Zdroják
Přispěvatel: rooobertek 18. 01. 2012, 14:44:56
Úvodná stránka zdrojáku skape na chybe "Nemohu načíst šablonu 'Errors'". Je to tak minimálne od rána.
Název: Re:Nefunguje Zdroják
Přispěvatel: Petr Krčmář 18. 01. 2012, 14:51:01
Já s ním nemám nejmenší problém a i několik dalších lidí potvrzuje, že to funguje. Předpokládám nějaký problém v přijímači.
Název: Re:Nefunguje Zdroják
Přispěvatel: Petr Krčmář 18. 01. 2012, 14:52:15
Tak mám nějaké další bug reporty, nahlásím to technikům a uvidíme. Díky.
Název: Re:Nefunguje Zdroják
Přispěvatel: rooobertek 20. 01. 2012, 10:01:05
vyzerá to, že bola chyba v nejakej cookine. Keď som vymazal cookies, prvý request mi to hodilo nejakú chybu (nezapísal som si ju), ale druhý už to bolo v pohode.
Název: Re:Nefunguje Zdroják
Přispěvatel: Petr Krčmář 20. 01. 2012, 10:30:27
Aha, díky. Naši admini na to koukali a nezaznamenali žádný problém. V tu samou dobu byla ale chyba na DigiZone, dostala se tam nějaká vývojová verze webu, to bylo ale poměrně rychle opraveno. Snad už to tedy bude v pořádku.
Název: Re:Nefunguje Zdroják
Přispěvatel: rooobertek 23. 03. 2012, 21:42:47
Sorry za znovuotvorenie starej témy, ale stalo sa mi zase to isté, ale tentokrát som si zapísal aj názov cookie, po odstránení ktorej už začalo všetko funguovať: SMFCookie956