Fórum Root.cz

Hlavní témata => Hardware => Téma založeno: dejfson 06. 06. 2011, 23:45:40

Název: Samsung Galaxy S a obrázky na Rootu
Přispěvatel: dejfson 06. 06. 2011, 23:45:40
Zdravim,
mam samsung galaxy S, pri prohlizeni rootu klasickym (rozumej vestavenym) prohlizecem se mi nezobrazi ani jeden obrazek. A to ani ve standardnim ani v mobilnim zobrazeni. Zkousel jsem to s puvodnim firmwarem telefonu froyo 2.2.1, ted i s gingerbread 2.3 (CM7), vysledek je vzdy stejny.

Zajimave je, ze veskere ostatni obrazky na jinych web strankach se zobrazuji naprosto v pohode. Navic kamos ma HTC Desire Z s CM7, ve kterem se mu root zobrazuje normalne.

Nechapu nic.

Nevi nekdo kde je chyba?

POZN: CM7 jsem zkousel jak nighly-build (momentalne #15), tak mnou zkompilovany ze zdrojaku, chovani je porad stejne.

Co ma root za 'zvlastnost' ze to nejede?

dik
d.
Název: Re: Samsung Galaxy S a obrázky na Rootu
Přispěvatel: Petr Krčmář 07. 06. 2011, 06:26:56
Root nezobrazuje obrázky nijak speciálně a vzhledem k pokusům s výměnou firmware bych to viděl jako problém mimo samotný prohlížeč. Pravděpodobně bude problém na síti. Je z tabletu přístupný server i.iinfo.cz? Co přímý odkaz na obrázek (http://i.iinfo.cz/images/269/tablet-tegra.png), funguje? Obvykle se s takovými problémy setkávají lidé, kteří mají nešikovně nastavený AdBlock a ten server blokují. Není to podobný případ?
Název: Re: Samsung Galaxy S a obrázky na Rootu
Přispěvatel: motyq 07. 06. 2011, 08:22:36
deje se mi to take (android 2.3.3 na htc) v prohlizeci opera. Trva strasne dlouho natazeni jakehokoliv obrazku. Ale u roota uz jsem si na to zvykl (respektive u iinfa) Kolikrat to je rozbite i na velkych verzi, co jsem tak sledoval tak obcas nedobre funguje ipv6 (coz asi nebude problem mobilnich verzi) a pak jeste jeden problem s nastavenim tcp ramcu. Resilo se to tu v jednom vlakne ted si nevzpomenu v kterem, mozna zkusit adminy poslat nekam na skoleni o sitich :-D
Název: Re: Samsung Galaxy S a obrázky na Rootu
Přispěvatel: dejfson 07. 06. 2011, 13:38:21
Yeees! Je to tak. Je to nainstalovanym AdFree na androidu. Z nejakeho zahadneho duvodu blokuje vsechno co jde z iinfoblabla. Vzhledem k tomu, ze se do toho softu asi neda pridat vyjimka (alespon jsem nenasel, kde se to dela), tak se budu muset na rootu obejit bez obrazku. No ale aspon vim, kde to vazne....

dik
d.
Název: Re: Samsung Galaxy S a obrázky na Rootu
Přispěvatel: dejfson 07. 06. 2011, 13:45:24
Kdo hleda, najde:

http://winhelp2002.mvps.org/hosts.txt

127.0.0.1  k.iinfo.cz
Název: Re: Samsung Galaxy S a obrázky na Rootu
Přispěvatel: Vladimír Drgoňa 07. 06. 2011, 22:35:50
Yeees! Je to tak. Je to nainstalovanym AdFree na androidu. Z nejakeho zahadneho duvodu blokuje vsechno co jde z iinfoblabla. Vzhledem k tomu, ze se do toho softu asi neda pridat vyjimka (alespon jsem nenasel, kde se to dela), tak se budu muset na rootu obejit bez obrazku. No ale aspon vim, kde to vazne....
Tiež mi nenačítavalo obrázky na LG Optimus, ale po aktualizácii AdFree mi zrazu idú. Možno aj pre teba to bude správna cesta.
Název: Re: Samsung Galaxy S a obrázky na Rootu
Přispěvatel: dejfson 08. 06. 2011, 09:30:22
aktualizace z marketu? mam nejnovejsi. divne
Název: Re: Samsung Galaxy S a obrázky na Rootu
Přispěvatel: Vladimír Drgoňa 08. 06. 2011, 20:42:14
aktualizace z marketu? mam nejnovejsi. divne
Otvor AdFree a stlač Download & Install Hosts. Asi budeš potrebovať root. Tiež som to tak urobil a obrázky v Opere vidím. Predtým tam neboli.