Fórum Root.cz

Hlavní témata => Software => Téma založeno: jadd 18. 03. 2010, 14:27:08

Název: Jak aktivovat Adblock v prohlížeči Konqueror?
Přispěvatel: jadd 18. 03. 2010, 14:27:08
Nemůžu přijít na to, jak ho přimět k funkčnosti !
Zkopíroval jsem seznam s adblockplus s FF a vůbec to nefunguje !
Je AdblockKq a AdblockFF  vzájemně kompatibilní ?
Název: Re: Jak aktivovat Adblock v prohlížeči Konqueror?
Přispěvatel: Sten 18. 03. 2010, 16:10:33
Částečně, AdBlocK podporuje jenom nastavení z původního AdBlocku, neumí rozšíření z AdBlockPlus
Název: Re: Jak aktivovat Adblock v prohlížeči Konqueror?
Přispěvatel: guest 18. 03. 2010, 17:54:28
Aha, já mu předložil právě filtry z Adb+.
Už tedy funguje, ale neumí používat vyjímky které jsou někdy potřeba.
Název: Re: Jak aktivovat Adblock v prohlížeči Konqueror?
Přispěvatel: guest 18. 03. 2010, 18:02:34
Ou tak umí použít vyjímku ale je to jen v kontextu konfig.okénka, ne přímo v kontextu dokumentu v prohlížeči.