Fórum Root.cz

Hlavní témata => Sítě => Téma založeno: Adysek12345 13. 09. 2019, 13:53:46

Název: Nastavení zyxel VMG3312-T20A
Přispěvatel: Adysek12345 13. 09. 2019, 13:53:46
Ahoj potřeboval bych poradit s nastavenim
Na O2TV modem nemám přímo od O2 pokud je v originál na staveni funguje internet ale TV ne a pokud to nastavím podle návodu od O2 na ADSL a Vdsl mód Bridge funguje televize ale internet nefunguje?
Název: Re:Nastavení zyxel VMG3312-T20A
Přispěvatel: Medo77 13. 09. 2019, 14:44:42
Ty vole, myslis, ze tomu vytvoru aj niekto rozumie ?
Skus este raz a pouzi ciarky.
Carujes tam s prepnutim Zyxelu do bridgu ? Ak netusis, ako sa tam chovaju Vlany, tak si to najprv odlad v povodnom mode router, a ked ti to pojde, potom caruj s bridgom ...
Firmware si porovnaval s tym, co distribuuje O2 ? Je tam factory default, alebo uz si tam skusal nejaky iny ?
Název: Re:Nastavení zyxel VMG3312-T20A
Přispěvatel: Adysek12345 13. 09. 2019, 15:16:06
Ano firmware je stejný, při továrním nastavení mi funguje pouze internet ale ne televize a když to nastavím podle návodu od O2 viz obrázek, tak funguje televize ale ne internet
Název: Re:Nastavení zyxel VMG3312-T20A
Přispěvatel: Medo77 13. 09. 2019, 16:17:42
ok. sluzba je ADSL, ci VDSL ?
Název: Re:Nastavení zyxel VMG3312-T20A
Přispěvatel: Adysek12345 13. 09. 2019, 16:32:25
Vdsl
Název: Re:Nastavení zyxel VMG3312-T20A
Přispěvatel: Medo77 16. 09. 2019, 07:34:16
Vo vychodzom nastaveni su vytvorene a povolene 3 profily. ADSL, VDSL, ethernet.
Predpokladam, ze v jednej chvili je aktivny t.j. zapnuty a nakonfigurovany len jeden.