Fórum Root.cz

Ostatní => Odkladiště => Téma založeno: czechsys 12. 03. 2019, 12:04:28

Název: Jak změnit údaje v NSSET?
Přispěvatel: czechsys 12. 03. 2019, 12:04:28
Ahoj,

patram co patram, dokonce mam z nic.cz potvrzene, ze to zmenit jde. Ale nikde u nic.cz ani u registratora domeny/google nemuzu najit, jak a kde modifikovat udaje v nssetu (aby se nevytvarel novy) - konkretne forpsi. Netusi nekdo?
Název: Re:Jak zmenit udaje v NSSETu?
Přispěvatel: cznarg 12. 03. 2019, 12:54:43
Zkoušel jste toto? http://podpora.forpsi.com/kb/a2870/zmna-udaju-u-kontaktu-domeny-_cz.aspx
Název: Re:Jak zmenit udaje v NSSETu?
Přispěvatel: Filip Jirsák 12. 03. 2019, 12:57:30
Údaje u NSSETu můžete změnit u kteréhokoli registrátora, nemusíte mít NSSET registrovaný tam, co máte registrované domény. Podle nápovědy FORPSI formulář na změnu údajů NSSETu má: Změna údajů uvnitř již existujícího NSSETu (https://support.forpsi.com/kb/a2724/zmna-udaju-uvnitr-jiz-existujiciho-nssetu.aspx).
Název: Re:Jak změnit údaje v NSSET?
Přispěvatel: czechsys 12. 03. 2019, 15:08:00
Diky, tohle jsem hledal a nejak nedohledal.