Fórum Root.cz

Hlavní témata => Vývoj => Téma založeno: Mrkva 19. 11. 2014, 09:47:06

Název: Eclipse a spuštění terminálu
Přispěvatel: Mrkva 19. 11. 2014, 09:47:06
Zdravím, nainstaloval jsem si Linux s desktopem, stáhnul a spustil jsem Eclipse. Nemůžu přijít na to, jak v tom Eclipse  spustit terminál, neporadí prosím někdo? Děkuji
Název: Re:Eclipse a spuštění terminálu
Přispěvatel: perceptron 19. 11. 2014, 09:59:51
konzola (window | show view | console) funguje pre vypisy na standardny / chybovy vystup a zadavanie textu pre programy typu scanf()
Název: Re:Eclipse a spuštění terminálu
Přispěvatel: Mrkva 19. 11. 2014, 12:24:55
Díky ale ptal jsem se na terminál ;-)
Název: Re:Eclipse a spuštění terminálu
Přispěvatel: Fodrek (not logged in) 19. 11. 2014, 13:37:50
napr. urobit skript (uvazujem o KDE)

#!/bin/sh
konsole &


a ten skript nastavit ako spustatelny, potom ho dat ako to, co sa ma spustat.


mimichodom funguje aj
 konsole -e top -d 10

co spusti top -d 10 v novom terminalpovom okne..
Název: Re:Eclipse a spuštění terminálu
Přispěvatel: Jakub Galgonek 19. 11. 2014, 15:45:46
http://marketplace.eclipse.org/search/site/Terminal (http://marketplace.eclipse.org/search/site/Terminal)

Co něco odtud?