Pro každý připojený svazek z Veracryptu, se mi v Double Commanderu nahoře v liště zobrazí kromě svazku také nějaký .veracrypt_aux_mnt1 (2,3,4... pro každý další svazek), což docela ztěžuje orientaci v programu. Co to je? Dalo by se to nějak skrýt?
configuration -> options -> behaviors -> drives black list a rucne to tam vypsat - napr:
/tmp/.veracrypt_aux_mnt1;/tmp/.veracrypt_aux_mnt2;/tmp/.veracrypt_aux_mnt3
obosbne mam zaskrtle i "automatcially hide unmounted devices".