Rychlé zobrazování nových příspěvků

Rychlé zobrazování nových příspěvků
« kdy: 28. 10. 2014, 11:00:35 »
Před nějakou dobou jsem tu měl problémy s jistou fíčurou:
Citace
... poskakování po nových příspěvcích pomocí klávesy n (dolů), ale dokonce i klapkou p (zpátky).
http://forum.root.cz/index.php?topic=9332.0

V poslední době tu bývají diskuse (no, budiž) hodně hutné a proto ta funkce "poskakování" jen po nových příspěvcích byla hodně užitečná.
Nevím, co se stalo, ale teď už ta věc funguje jen u debat ke komixům, u zpráviček už ne.
(ale link na debatu ke zprávičce ten /#n1 řetězec v url pořád má)

Proč mi to teď nefunguje?

Re:Rychlé zobrazování nových příspěvků
« Odpověď #1 kdy: 28. 10. 2014, 11:12:40 »
...

U názorů k článkům to funguje.

nazir

• 110
  • Veni, vidi, discessi.
    • Zobrazit profil
    • hic sunt elephanti
« Odpověď #2 kdy: 28. 10. 2014, 21:34:06 »
U zpráviček mi to nefungovalo nikdy...

« Odpověď #3 kdy: 28. 10. 2014, 21:53:17 »
Potvrzuji, u zpráviček to nefunguje. Nahlásím jako bug.

« Odpověď #4 kdy: 29. 10. 2014, 12:11:18 »
Potvrzuji, u zpráviček to nefunguje. Nahlásím jako bug.

Děkuji.
(a omlouvám se, že to tímto zase vytáhnu do popředí)

Lol Phirae

« Odpověď #5 kdy: 29. 10. 2014, 12:57:21 »
Když už to budete hlásit, u dlouhých diskusí rozdělených na stránky to taky nefunguje (a nikdy nefungovalo). Viz kauza Fukovy BTC na Lupě.

nazir na cestách

« Odpověď #6 kdy: 29. 10. 2014, 15:11:39 »
Ono to dřív i u těch obrovských diskusí pod články nádherně fungovalo (zobrazovaly se buď skutečně pouze nové příspěvky {po kliknutí na "zobrazit nové"}), nebo si mohl člověk nechat zobrazit celou diskusi, jako teď), ale potom pro naše dobro nainstalovali inženýři z iInfo na lupu i roota nový, skvělý user friendly (tento konkrétní user se stále hledá, ale jednou ho určitě někdo někde najde) redakční/publikační/whatever systém (kurvítka, bells and whistles included) a od té doby se to takhle dementně odnovuje.  Stěžoval jsem si na to Zandlovi i (IIRC) P. Krčmářovi, ale asi na nápravu nemají lidské zdroje, či co...

Kdybyste alespoň, když už není vůle, či síla k nějakému rozumějšímu řešení, ten limit pro přelom do další stránky komentářů zvedli na nějakou vyšší hodnotu (nad 1000 příspěvků)...  :^(

Lol Phirae

« Odpověď #7 kdy: 29. 10. 2014, 15:45:19 »
Ono to dřív i u těch obrovských diskusí pod články nádherně fungovalo (zobrazovaly se buď skutečně pouze nové příspěvky {po kliknutí na "zobrazit nové"}), nebo si mohl člověk nechat zobrazit celou diskusi, jako teď)

Do takové historie jsem nechtěl zabředávat. Mluvím o vylepšeném RS studentíků ze Žižkova. (A ano, nejsou zdroje, již to psal PK mnohokrát.)

« Odpověď #8 kdy: 05. 02. 2015, 13:24:45 »
Nemohu si pomoci, ale zase mi to nějak nefunguje (ani v -safe-mode).
A mám dojem, že už to normálně fungovalo ...

Firefox 35.0.1 / W 8.1 (hamba mi, já vím)

tdvorak

« Odpověď #9 kdy: 05. 02. 2015, 13:35:04 »
Nemohu si pomoci, ale zase mi to nějak nefunguje (ani v -safe-mode).
A mám dojem, že už to normálně fungovalo ...

Firefox 35.0.1 / W 8.1 (hamba mi, já vím)
Souhlas, před hodinou jsem to hlásil e-mailem :-) Problém je, že kotva v linku vede na #n1, ale v html je u komentářů vložen #newIndex1.

« Odpověď #10 kdy: 05. 02. 2015, 14:32:34 »
Ano, právě jsem to taky zjistil. Ty kotvy se předělaly, aby fungovalo to skákání po názorech (byla tam nějaká kolize, proto to u zpráviček nechodilo). Ale tím pádem se rozbilo odkazování z titulní strany. Vývojář, který si to rozbil, už si to taky opravuje. Chvíli vydržte.

« Odpověď #11 kdy: 05. 02. 2015, 22:26:20 »
Právě byla nasazena nová verze, mělo by to fungovat. Problémy prosím hlaste sem nebo na mail redakce.

JardaP .

• 11 064
    • Zobrazit profil
« Odpověď #12 kdy: 05. 02. 2015, 23:37:26 »
Me to pred nejakou tou hodinou fungovalo tak pekne, ze jsem odpovedi pod zpravickami mohl psat bud v leafpadu nebo bez pismene "p"., protoze kdykoliv jsem zmackl "p", udelal se PageUp a zadne "p" se nenapsalo. By mne zajimalo, jak se to povedlo. A to jsem kvuli tomu nejdrive restartoval FF a posleze i Linux. Ted to jde, ale mam vypnuty JS, tak jestli to nei diky tomu.

tdvorak

« Odpověď #13 kdy: 06. 02. 2015, 06:05:44 »
Právě byla nasazena nová verze, mělo by to fungovat. Problémy prosím hlaste sem nebo na mail redakce.

Už to funguje v pořádku, díky za opravu. Jen zírám na ten čas, kdy zvládáte reagovat a releasovat. 22:26, to už jsem měl dávno noc :-)

tdvorak

« Odpověď #14 kdy: 06. 02. 2015, 06:16:05 »

Tak ještě jedno chybové hlášení. Na rootu to funguje hezky. Ale Lupa, měšec, podnikatel, ... dál odkazují z úvodní stránky linkem na nové komentáře na url končící  #n1, namísto #newIndex1. Totéž i přímo pod komentáři na linku "Další nový názor". Můžete to prosím ještě jednou předat dál? Díky.