Dobrý den,
Měl by někdo z Prahy zájem? o:
Telefon Nokia N900 –Vyměněná dotyková vrstva (nehoda s vrutem) display a vyměněný dotyk ok, jinak zcela funkční. Možná jediný problém je, že se hůř zamyká a odemyká obrazovka bočním „tlačítkem“. „Tlačítko“ je totiž používáním „ošoupané“. Možná lze toto "tlačítko" zakoupit jako náhradní díl, nebo vytisknout na 3D tiskárně.
Jsem minimálně druhým majitelem, než jsem přešel na N9, tak jsem byl s OS Maemo velmi spokojen. Do telefonu jsem si zakoupil navigaci Sygic, která bohůžel už bude mít minimálně 3 roky staré mapy a pro tento OS již se neprodává.
Do Maemo jsem doinstaloval CCSU update
https://wiki.maemo.org/Community_SSU s kterým se telefon stal ještě použitelnějším.
Bohůžel nevím jak se telefon nastavuje zpět a co udělá po doinstalaci CCSU situace, kdyby člověk chtěl telefon nastavit do továrního nastavení, tak bych jej prodal tak jak jsem jej přestal používat. Pochopitelně bez kontaktů či jiných osobních souborů.
Tak kdyby se nějaký dobrý člověk-nadšenec do tohoto stroje či OS našel, tak bych mu telefon rád prodal. Já už jej asi nevyužiji a uvažuji o telefonu s nainstalovaným Sailfish OS, takže se časem zbavím i své N9.
Cenu bych si představoval 1750,- kč