dekuju za nazory

nereste tu zavislost na externich zdrojich, proste pokrikovat po lidech me nebavi a chci z toho ven. neni to otazka skillu ani penez ale ciste chute ... proste vad mi pocit ze skoro kazdy problem dokazyu vyresit, schovam ho za firmu, narazim na to 30% a dam to externistovi... a nechci to uz delat, vadi mi ze mam malo let a uz sem v pozici (ktera sice vydelava) nic neznamena... takovych kecalku jak sem ja .. nevim proste nejsem na sebe pysny ... rikam, je to tezke, nereste to, proste chci zmenu...
budu reagovat na dve casti : mobilni apliakce, ano ja delam android, na zacatk usem kodil ted manazuju, a ano neco sem tim vydelal, par projektu bylo ale to co sem si od toho sliboval neprislo ...

a hlavne na co sem rad ze se toho nekto chytil je security: ja sem to podhodil tak nenapadne

ale v podstate je to tema na ktere me vase nazory a skusenosti zajimaji nejvice ... dve predstavy : ethical hacking vs. corporate security - myslite ze je to opravdu blbost a je to jenom z pohadek? ze corporacky bud na to jebou nebo si to delaj sami a jini zas nepusti korunu? a ethical hacking? je to taky jenom pohadka a u nas to proste nejde?
ani v jednom nejsem doma, ale kodit umim a co to mi skola dala a verim ze pokud bych chtel tak do 1-2 let bych nebyl uplne na zhozeni .... hmmm?